Vacature: Eventmanager

Eventmanager (40 uur)

Tijdens thuiswedstrijden van FC Twente faciliteert Meetings & Events alle horecaverkoop in zowel de publieke ruimtes, de skyboxen als de businesslounges. Op dagen dat er niet gevoetbald wordt verhuren wij de ruimtes in het stadion voor allerlei soorten evenementen, zoals congressen, feestavonden en vergaderingen. De behaalde resultaten van Meetings & Events spelen een aanzienlijke rol binnen de totale begroting van FC Twente en stromen zo rechtstreeks terug naar het voetbalbedrijf.

Meetings & Events gelooft in het samenbrengen van mensen middels evenementen. Of het nu gaat om een voetbalwedstrijd, congres of bruiloft dit willen we zoveel mogelijk laten plaatsvinden in De Grolsch Veste. Hierbij streven we ernaar om voor iedere bezoeker (supporter, business lid, gast van een evenement of leverancier) de perfecte 'noaber' te zijn: in De Grolsch Veste word je altijd goed en warm onthaald.

WAT GA JE DOEN?

Jij hebt als Eventmanager de verantwoordelijkheid voor het in goede banen leiden van al onze evenementen. Dit kunnen verschillende evenement zijn, de ene keer is het een voetbalwedstrijd en de andere keer een congres. Doordat in De Grolsch Veste bijna alles mogelijk op het gebied van Events, is het belangrijk dat jij als Eventmanager aan de voorkant zorgt dat de voorbereiding zo compleet mogelijk is.

Daarnaast ben je ondersteunend bij de wedstrijdorganisatie en bij de verkoop van evenementen. Samen met het team Meetings & Events zorg je voor alle (administratieve) werkzaamheden om een evenement of wedstrijd goed te laten verlopen.

JIJ BENT?

Iemand met passie voor gastvrijheid, communicatief en organisatorisch vaardig, hebt oog voor detail en servicegerichtheid staat bij jou op nummer 1. Daarnaast neem je mee:

  • Een afgeronde opleiding op hbo-niveau op het gebied van hospitality, horeca- of eventmanagement;
  • Minimaal 3-4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Kennis van eventmanagement en horecaervaring;
  • Flexibiliteit, accuraatheid en goed kunnen omgaan met deadlines en werkdruk;
  • De volgende competenties: representatief, zakelijk, organisatietalent, goede sociale- en communicatieve vaardigheden, klant- en servicegericht, zelfstandige teamplayer, stressbestendig, hands on-mentaliteit, positieve instelling en gevoel voor humor;
  • Woonachtig in de omgeving van Enschede.
WAT BIEDEN WIJ JOU?
  • Afwisselende baan in een dynamische omgeving;
  • Een plek waar ideeën welkom zijn en eigen inbreng wordt gewaardeerd;
  • Een marktconform salaris.
BEN JIJ DIEGENE DIE WE ZOEKEN?

Overtuig ons dan in je motivatiebrief. Solliciteer uiterlijk 13 oktober 2021 door op de actie knop "Solliciteren" te klikken!