GASTHEER OF GASTDAME BIJ FC TWENTE

Gastheer of Gastdame

Trots, ambitie en noaberschap, dat zijn de kernwaarden van FC Twente. Het Noaberschap merken we bij FC Twente onder andere doordat wij erg veel vrijwilligers hebben die de club ondersteunen bij verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan een Steward die aanspreekpunt is van de supporters tijdens wedstrijddagen of een vrijwilliger van de Kidsclub die zorgt dat de leden van de Kidsclub een leuke avond ervaren.
Bij FC Twente zijn nog veel meer vrijwilligers met verschillende taken actief, wil jij ook op jouw manier een steentje bijdragen? Word dan Gastheer of Gastdame bij FC Twente!

 

WAT GA JE DOEN?

FC Twente kan niet functioneren zonder haar vele vrijwilligers. De afdeling Veiligheid is een die afdelingen die kan rekenen op veel steun van vrijwilligers. Een van de vele vrijwilligersfuncties die er zijn bij de afdeling Veiligheid is de functie van Gastheer en Gastdame. Als Gastheer of Gastdame ben jij hét aanspreekpunt van onze gasten. Jij zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt in de Grolsch Veste. Daarnaast zorg je voor een goede doorstroom van onze gasten naar de verschillende businessclubs die FC Twente heeft.

WIE ZOEKEN WIJ

Op een wedstrijddag ben jij ook het uithangbord van de club. Wij zoeken iemand die vriendelijk is maar ook verantwoordelijkheid durft te nemen. Daarnaast moet diegene het leuk vinden om als aanspreekpunt te fungeren voor vragen van supporters. Als Gastheer of Gastdame bij FC Twente zorg je ervoor dat de gasten zich veilig en thuis voelen in de Grolsch Veste. 

WAT BIEDEN WIJ JOU
  • Een vrijwilligersvergoeding van €4,50 per gewerkt uur;
  • Bedrijfskleding van FC Twente, deze krijg je van ons in bruikleen;
  • Mogelijkheid om ervaring om te doen bij evenementen;
  • Onmeunig veel plezier met je collega's.
KOM JIJ ONS VERSTERKEN?

Klik dan op de onderste button “Solliciteren” en wij zullen contact met je opnemen!
Is dit niet wat voor jou maar wil je toch op een andere manier vrijwilliger zijn bij FC Twente? Kijk dan naar de andere vacatures of mail naar informatie@fctwente.nl met daarbij jouw interesses.