VACATURE: MEDEWERKER PUBLIEKSCATERING EN LOGISTIEK

Medewerker Publiekscatering en Logistiek (40 uur)

De Grolsch Veste is de thuishaven van FC Twente. Het stadion heeft een capaciteit van 30.000 toeschouwers. De Grolsch Veste is een 'echt' voetbalstadion, maar op niet-wedstrijddagen zijn we een populaire evenementenlocatie. We beschikken over meer dan 20 verschillende en flexibele accommodaties die geschikt zijn voor groepen van 10 tot 30.000 personen. Dit, tezamen met een groot aantal facilitaire mogelijkheden, de 1.000 gratis parkeerplaatsen en het naastgelegen station, maken De Grolsch Veste tot een A-locatie. Buiten de wedstrijddagen faciliteren we zo'n 1.000 evenementen op jaarbasis!

Meetings & Events gelooft in het samenbrengen van mensen middels evenementen. Of het nu gaat om een voetbalwedstrijd, congres of bruiloft dit willen we zoveel mogelijk laten plaatsvinden in de Grolsch Veste. Hierbij streven we ernaar om voor iedere bezoeker (supporter, business lid, gast van een evenement of leverancier) de perfecte 'noaber' te zijn: in De Grolsch Veste word je altijd goed en warm onthaald.

WAT GA JE DOEN?

Als Medewerker Publiekscatering en Logistiek ondersteun jij de Coördinator Publiekscatering Voorraad en Logistiek. Jij zult je onder andere bezig gaan houden met de bevoorrading van de publiekcatering en het verwerken van de inkomende goederenstroom. Denk hierbij ook aan het uitvoeren van periodieke tellingen en het invullen van de daarvoor bestemde formulieren. In De Grolsch Veste hebben wij verschillende evenementen. Omdat wij een divers aanbod hebben in evenementen is het van belang dat deze goed georganiseerd zijn. Ter voorbereiding op het evenement help jij bij het aanleggen en aanbrengen van de juiste faciliteiten. Na het evenement zul jij deze ruimtes weer klaarmaken voor het volgende evenement. Heb je een idee over een aantrekkelijk product en/of dienst, geef dit aan! Wij waarderen eigen inbreng.

JIJ BENT

Iemand met passie voor logistiek en horeca, communicatief en administratief sterk en kunt zowel zelfstandig als in een team goed uit de voeten. Daarnaast neem je mee:

  • Een relevante afgeronde mbo-opleiding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Relevante werkervaring in bijvoorbeeld de Horeca;
  • Durft initiatief te nemen;
  • Bereidt om op wedstrijddagen te werken;
  • Een aanpakker, stressbestendig, positieve instelling en gevoel voor humor.
WAT BIEDEN WIJ JOU
  • Een afwisselende baan in een dynamische omgeving;
  • De mooiste werkplek in de regio;
  • Een uitdagende rol in een team waar nieuwe ideeën welkom zijn en eigen inbreng wordt gewaardeerd;
  • Een marktconform salaris.
ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Solliciteer dan nu door op de actie knop "Solliciteren" te klikken!