VACATURE: RONDLEIDER

Rondleider in de Grolsch Veste (Vrijwilliger)

We zijn op zoek naar enthousiaste rondleiders die ons vrijwilligersteam willen komen versterken!

Ben jij een FC Twente fan en zou je het leuk vinden om de bezoekers van De Grolsch Veste de verhalen over dit bijzondere stadion te vertellen? De verhalen die schuilgaan achter het ontstaan van de club en de rijke geschiedenis. Kom dan ons vrijwilligersteam van rondleiders versterken!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK

De rondleidingen kunnen gefaciliteerd worden dankzij de inzet van vrijwilligers en vinden voornamelijk op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur plaats. Er worden reguliere stadiontours georganiseerd, maar ook tours als onderdeel van een kinderfeestje. Hierbij is het van belang dat je met diverse groeperingen om kan gaan. Daarnaast vindt er elke 1e maandag van de maand een rondleidersvergadering plaats.

ALS RONDLEIDER
  • Ben je gastvrij, representatief, servicegericht en enthousiast;
  • Heb je een FC Twente hart;
  • Beheers je in ieder geval de Nederlandse taal, Engels en/of Duits is een pre;
  • Ben je communicatief sterk en collegiaal;
  • Kun je goed omgaan met diverse groepen bezoekers en kinderen.
WAAROM VRIJWILLIGER BIJ FC TWENTE?

Als vrijwilliger bij FC Twente heb je gegarandeerd een geweldige tijd en ontmoet je leuke mensen die net als jij de voetbalwereld een warm hart toedragen. Als vrijwilliger geniet je van de gezelligheid en hebben we elk jaar enkele gezamenlijke activiteiten, ook krijg je een vergoeding van € 12,00 per rondleiding.

MEER INFO OF AANMELDEN?

Lijkt het je leuk om het team van rondleiders te komen versterken of heb je nog vragen? Druk op de knop "Solliciteren" om contact met ons op te nemen!