VRIJWILLIGER FACILITAIRE TEAM

Vrijwilliger Team Facilitair

Trots, ambitie en noaberschap, dat zijn de kernwaarden van FC Twente. Het Noaberschap merken we bij FC Twente onder andere doordat wij erg veel vrijwilligers hebben die de club ondersteunen bij verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan een Steward die aanspreekpunt is van de supporters tijdens wedstrijddagen of een vrijwilliger van de Kidsclub die zorgt dat de leden van de Kidsclub een leuke avond ervaren.
Bij FC Twente zijn nog veel meer vrijwilligers met verschillende taken actief, wil jij ook op jouw manier een steentje bijdragen? Misschien is onderstaande voor jou interessant!

 

WAT GA JE DOEN?

Als vrijwilliger van het Facilitaire team ben je onderdeel van de afdeling Facilitair van FC Twente. De afdeling Facilitair zorgt ervoor dat alle zaken in en rond het stadion en trainingscomplex optimaal functioneren. Omdat FC Twente het stadion in eigen beheer heeft zijn er altijd zaken die extra aandacht verdienen, dit in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het onderhoud van de tribunes, apparatuur, supportersgangen, skyboxen en zo nog veel meer. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om, geheel vrijblijvend, de handen uit de mouwen te steken. Hier zit dan ook geen verplichting aan vast. Kun je eens per week? Of wil je liever minder frequent? Wij staan open voor alle opties.

WAT ZOEKEN WIJ

Bij FC Twente zoeken wij iemand die het leuk vindt om geheel vrijblijvend diensten te verlenen voor de afdeling Facilitair. Misschien ben je wel met pensioen en vind je het leuk om eens in de week of maand lekker de handen uit de mouwen te steken? Wij luisteren graag naar wat jij wil doen en wanneer jij graag zou willen helpen.

WAT BIEDEN WIJ JOU
  • Een mogelijkheid om wanneer jou het uitkomt lekker bezig te zijn met hetgeen wat jij graag wil doen;
  • Een plek in het gezellige team Facilitair;
  • Vrijblijvendheid, laat ons weten wanneer het jou uitkomt;
  • Een passende vrijwilligersvergoeding, deze bepalen we samen met jou.
ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Klik dan op de onderste button “Solliciteren” en wij zullen contact met je opnemen!
Is deze vrijwilligersfunctie toch niet wat voor jou maar wil je toch op een andere manier vrijwilliger zijn bij FC Twente? Kijk dan naar de andere vacatures of mail naar informatie@fctwente.nl met daarbij jouw mogelijkheden waarna wij contact met je opnemen.