VACATURE: ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Zelfstandig werkend kok (40 uur)

'Twents gastheerschap op topniveau!'

De Grolsch Veste is de thuishaven van FC Twente. Het stadion heeft een capaciteit van 30.000 toeschouwers. De Grolsch Veste is een 'echt' voetbalstadion, maar op niet-wedstrijddagen zijn we een populaire evenementenlocatie. We beschikken over meer dan 20 verschillende en flexibele accommodaties die geschikt zijn voor groepen van 10 tot 30.000 personen. Dit, tezamen met een groot aantal facilitaire mogelijkheden, de 1.000 gratis parkeerplaatsen en het naastgelegen station, maken De Grolsch Veste tot een A-locatie. Buiten de wedstrijddagen faciliteren we zo'n 1.000 evenementen op jaarbasis!

Meetings & Events gelooft in het samenbrengen van mensen middels evenementen. Of het nu gaat om een voetbalwedstrijd, een congres of een bruiloft dit willen we zoveel mogelijk laten plaatsvinden in De Grolsch Veste. Hierbij streven we ernaar om voor iedere bezoeker (supporter, business lid, gast van een evenement of leverancier) de perfecte 'noaber' te zijn: in De Grolsch Veste word je altijd goed en warm onthaald.

WAT GA JE DOEN?

Wij hebben de catering in eigen beheer, op deze manier kunnen we razendsnel schakelen en zijn de lijnen super kort. Niks is ons te veel en bijna alles is mogelijk. Tijdens een thuiswedstrijd voorzien we 30.000 man van een eenvoudig hapje en drankje, diezelfde avond serveren we hoogstaande diners in bijvoorbeeld ons exclusieve Cook & Play restaurant en de skyboxen. Jij bent daarin de missing link. Samen met de koks zorgen jullie ervoor dat elke gast wordt verrast. Of het nu gaat om een ontbijt, lunch, snack of diner, jij legt iedereen culinair in de watten!

WIE BEN JIJ?

Iemand met passie voor gastvrijheid, communicatief en organisatorisch vaardig, hebt oog voor detail en servicegerichtheid staat bij jou op nummer 1. Daarnaast neem je mee:

  • Een (bijna) afgeronde koksopleiding;
  • Je bent stressbestendig, enthousiast, energiek en hebt oog voor detail;
  • Je beschikt over een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Je bent flexibel ingesteld en hebt passie voor je vak.
WAT BIEDEN WIJ JOU?
  • Een afwisselende baan in een dynamische omgeving;
  • Een unieke werkplek in De Grolsch Veste of op het trainingscomplex;
  • De kans op het verbreden en verdiepen van je kennis, vaardigheden en vergroten van je netwerk;
  • Een plek waar ideeën welkom zijn en eigen inbreng wordt gewaardeerd;
  • Een marktconform salaris.
BEN JIJ DIEGENE DIE ONS TEAM KOMT VERSTERKEN?

Overtuig ons dan in je motivatiebrief. Solliciteer uiterlijk 13 oktober door op de actieknop “Solliciteren" te klikken!